Abbiamo anche Tomo su twitter! QUI Però non sono molto sicura che sia lui mmm... We'll see it!
Intanto ecco gli ultimi messaggi
CITAZIONE
Dredg is good...
Check out my new pic!!! I sure have changed over the years...
Anyone in LA? Comedy Night at the Roxbury Cafe in beverly hills!!! Gypsy Burgers will be had!!!
@mikeyway AGREED!!!
@meaningoftruth spiral like pattern. By cutting into those spiral pattern in a V-shape you will save usable fruit and have a cool design!!!
Oh, Rupert
Amore mio,ti ho invaso la firma! ♣ Ormai lo fanno tutti,e mi sono detta: Massì,facciamo una sorpresina al mio quarto [♥] ! =D Lo sai che ti amo,vero vita mia? E sai anche che sei una delle cose più belle che mi siano capitate al mondo?
Ai Lov Iu Forevà ( xD ) [Sorry per l'invasione,sto diventando un 'Unna.]
Game 7... Back to back stanley cup champs in about 5 hours from now...
The beard. To shave or not to shave? Any suggestions? I'm leaning towards shave... >:-)
First period over still 0-0... Looks like the wings are playing with their prey like a baby kitty playing with a mouse. Good times... >:-)
Fuck
CITAZIONE
Just heard the first mix of Artifact! Gonna be a really fun live song!!!
I LOVE MY GIRLFRIEND VICKI SO MUCH! SHE'S THE COOLEST KID IN THE CLASS!!!
Tomo ha la ragazza Ohhh
Oh, Rupert
Amore mio,ti ho invaso la firma! ♣ Ormai lo fanno tutti,e mi sono detta: Massì,facciamo una sorpresina al mio quarto [♥] ! =D Lo sai che ti amo,vero vita mia? E sai anche che sei una delle cose più belle che mi siano capitate al mondo?
http://twitpic.com/7uv5m Here you go folks. The beard is gone, sorry t those of you who liked it.
Tonight I will shave the rest because I don't like it... So there...
Oh, Rupert